O nama

Poštovani !
Dobro došli na našu oficijelnu web prezentaciju.
Treba vam: kuhinja, kuhinjski električni uređaji, namještaj u dnevnom boravku, pretsoblju, spavaća soba, kupatilski namještaj, kancelarijski namještaj?
Mi ćemo doći kod vas, ili vi dođite kod nas. Tako ćete uštediti vrijeme. Mjerimo, projektujemo u našem studiju, ili kod vas, u 3D izvedbi, aranžiramo, dizajniramo.
Vi ćete se osjećati ugodno i u vašem prisustvu, vi ćete imati sliku namještaja kojeg ste odabrali. Vaše ideje ćemo pretočiti u stvarnost. Naše ideje ćemo vam besplatno podariti i naći ćemo zajedničko rješenje. Mi ćemo namještaj za vas proizvesti, poštujući dogovor, dovest ćemo ga u vaš stan, kuću, ili bilo koji prostor, montirati,
a vi ćete platiti kada ga stavimo u funkciju. Pa zar to nije najveća garancija i razlog da se odlučite? Našim rješenjima, uz vaše ideje i zahtjeve, ispunit ćemo vaša očekivanja, kako u pogledu estetike, dizajna, funkcionalnosti, kvaliteta i trajnosti, tako i u izboru najmodernijih materijala koje nam nude firme: Blum i GTV.
Najveću reklamu nam čine naši kupci! Naša firma posluje od 2001 godine i od tada smo imali više hiljada veoma zadovoljnih kupaca.
Mi pratimo svjetske trendove i obogaćujemo ih našim idejama i rješenjima.
Naši specijaliteti su kuhinje: racionalne, funkcionalne, atraktivne, moderne, unikatne i iznad svega kvalitetne. Mi smo otvoreni za različite i neobične kupce . Godine iskustva su nam omogućile da upoznamo potrebe kupaca .
Pošaljite poruku na naš e-mail i sljedeće podatke: ime i prezime, adresu, broj telefona za kontakt. U poruci, molimo vas, pošaljite vaša pitanja i komentare, prijedloge termina za dogovor. Nakon prijema poruke odmah ćemo vas kontaktirati kako bi se utvrdili detalji posla. Namještaj po narudžbi zahtijeva unaprijed dogovorene termine. Neke od proizvoda, koje smo uspješno montirali kod naših kupaca širom Evrope, nalaze se u prilogu naše stranice. Posebna ponuda - kuhinje za graditelje Nudimo saradnju sa građevinarima i programerima s ciljem da što bolje zadovoljimo klijente.

Naša misija

Našim rješenjima, uz Vaše ideje i zahtjeve, ispunit ćemo Vaša očekivanja, kako u pogledu estetike, dizajna, funkcionalnosti, kvaliteta i trajnosti, tako i u izboru najmodernijih materijala koje nam nude naši poslovni partneri: Blum, Schachermayer i GTV.
Promocioni video

Pratite nas:

Facebookwww.facebook.com